ALO EuroLine 021 308 4000

Despre noi Cine suntem

Peste 1 milion de romani au beneficiat de finantare in ultimii 11 ani din partea ERB Retail Services, institutie financiara non-bancara specializata in acordarea de finantari la punctele de vanzare comerciala si in emiterea de carduri de credit.

Suntem lideri pe piata creditelor de consum din Romania, cu peste 400,000 de carduri de credit emise si o cota de piata de 20%. Si, am inteles intotdeauna asteptarile si nevoile clientilor nostri. De aceea, pentru fiecare am dezvoltat produse si servicii care sa vina in intampinarea fiecaruia, astfel:
•    Credit direct in magazin – Poti apela la ERB Retail Services pentru finantarea achizitiei de electronice, electrocasnice, aparatura IT, mobilier, bricolaj, tamplarie PVC etc. din peste 2,200 de locatii comerciale situate in mai mult de 200 de orase si localitati din intreaga tara. Iti stam la dispozitie cu servicii de consultanta pentru alegerea creditului necesar atat prin personal propriu, cat si cu ajutorul comerciantilor.
•    Credit online – Te poti baza pe un credit atunci cand doresti sa achizitionezi, cu plata in rate, produse de la principalele magazine online, fara a mai avea nevoie sa te deplasezi la banca.
•    Carduri de credit – Iti oferim cardul de credit EuroLine cu functionalitate multipla, prin care poti face cumparaturi in Rate fara Dobanda, cumparaturi cu plata integrala sau retrageri de numerar. In plus, beneficiezi de avantajele oferite de programele de loialitate de la ERB Retail Services, respectiv MasterCard, precum si de noul program „rate oriunde”, ce permite transformarea unei plati online in rate.
•    Asigurari asociate produselor de creditare.

Beneficiem de acoperire nationala, prin intermediul parteneriatelor incheiate cu peste 300 comercianti locali si cu cei mai importanti retaileri la nivel national.


ERB Retail Services IFN S.A.

Sediul social: Strada George Baritiu, nr.1, Cluj-Napoca, Judet Cluj

Inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J12/1566/2018,
Cod Unic de Inregistrare 16036850,
Capital social subscris si varsat: 90,774,500 RON

Pentru a integra in oferta sa serviciile de bancassurance, ERB Retail Services IFN S.A. a obtinut avizul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor ca Agent de Asigurare Subordonat sub codul unic de inregistrare RAJ 222132, conducerea activitatii de bancassurance fiind gestionata de:

Nicoleta Bott – Director
Nicoleta Picus – Director Adjunct

ALO EuroLine - 021 308 4000

  SUS