ALO EuroLine 021 308 4000

Informatii Utile Intrebari Frecvente

1. Trebuie doar sa accesezi site-ul www.carduleuroline.ro, sectiunea “Contul meu”, sa iti introduci datele de contact si vei fi contactat de unul dintre consultanti sau sa apelezi ALO EuroLine!, la numarul de telefon 021-308.40.00, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-20:00 sau sambata, in intervalul 09:00-16:00.

2. Prin Serviciul Extras Euroline oricand, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, accesand sectiunea Contul Meu -> Extrasul Meu iti poti vizualiza extrasul curent, precum si ultimele 5 extrase aferente cardului tau Euroline.
Foarte simplu. Din meniul interactiv ALO EuroLine se selecteaza tasta "0" optiunea 3 "Obligatii de plata".
Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii. Daca apelezi ALO EuroLine de pe numarul inregistrat in sistem vei primi automat prin SMS informatiile solicitate.
Apeleaza 021 308 4000 si in meniul interactiv ALO EuroLine selecteaza tasta "0" optiunea 2 "Sold card" optiunea 1 "Suma disponibila".
Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii. Daca apelezi ALO EuroLine de pe numarul inregistrat in sistem vei primi automat prin SMS informatiile solicitate.
Nimic mai usor. Cere un nou cod PIN prin oricare din urmatoarele metode:
 • apeland ALO EuroLine! la numarul de telefon 021-308.40.00, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-20:00 sau sambata, in intervalul 09:00-16:00;
 • prin SMS la numarul de telefon 3750. Trimite textul “COD PIN”, si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de catre un operator ERB Retail Services;
 • completand formularul dedicat, din sectiunea “Contul meu”, si te vom contacta in cel mai scurt timp.
1.    Faci cumparaturile cu plata integrala
2.    Ai la dispozitie o perioada de pana la 55 de zile sa restitui datoria
3.    Nu platesti nicio dobanda.

Exemplu reprezentativ (datele si cifrele folosite nu apartin unui cont de card real):
Ai efectuat o cumparatura in valoare de 200 de lei in data de 15.01.2016. In data de 18.01.2016 se emite extrasul de cont care are ca data scadenta 12.02.2016. In acesta situatie, beneficiezi de o perioada de gratie care incepe la data la care ai efectuat cumparatura (15.01.2016) si se termina la data scadenta a extrasului (12.02.2016), adica ai 28 de zile in care nu platesti dobanda.
Trimite SMS la 3750 cu suma de care ai nevoie si numarul de zile in care o vei rambursa, si primesti pe loc raspunsul cu toate detaliile: dobanda si valoarea totala de plata, precum si ce contine comisionul de retragere numerar. Exemplu SMS trimis: “500 de lei in 12 zile”.
Prin programul Rate Oriunde, orice cumparatura cu plata integrala care depaseste valoarea de 500 de lei se poate transforma in orice numar de rate cuprins intre 3 si 36. Noi iti trimitem un SMS prin care te informam ca poti transforma suma platita in 3–6 Rate fara Dobanda, sau in 7–36 de Rate Usoare cu numai 1% dobanda pe luna.

Ai la dispozitie 3 zile de la primirea SMS-ului sa te hotarasti daca vrei sa convertesti tranzactia in rate si sa raspunzi la SMS-ul primit, sau sa ne suni. Vei vedea pe urmatorul extras anularea tranzactiei cu plata integrala si prima rata a produsului.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata integrala si/sau retragere de numerar: Valoarea DAE este 32.01% pentru o valoare a creditului de 10.000 lei, calculata pe o perioada de un an, considerand dobanda Fixa de 27.5%, taxa de emitere card 30 lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 lei. Valoarea totala a creditului este de 11,581.38 Lei.

Prezentul exemplu este enuntat luand in considerare ca valoarea totala a creditului va fi trasa la nivelul cel mai mare al costurilor si al ratei dobanzii aferente creditului aplicate mecanismului de tragere cel mai frecvent utilizat pentru acest tip de contract de credit, conform constatarilor ERB Retail Services IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata in Rate fara Dobanda: Valoarea DAE este 0.97% pentru un credit de 10000 de lei, pe o perioada de un an, considerand o tranzactie in 12 Rate fara Dobanda, taxa de emitere card 30 de lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 de lei. Valoarea totala a creditului este de 10084 de lei.


Pentru a primi corespondenta la noua adresa,e nevoie sa iti actualizezi datele personale, completand formularul de modificare date personale din sectiunea Contul Meu. Mai trebuie doar sa semnezi formularul si sa il trimiti impreuna cu o copie a cartii de identitate la adresa de e-mail relatiiclienti@euroline-cards.ro.
Iti reinnoim automat cardul si ti-l trimitem, inainte ca cel actual sa expire, catre adresa de corespondenta inregistrata in sistemul nostru. Pentru a putea primi noul card, trebuie sa te asiguri ca ai intotdeauna datele personale actualizate in sistem.
Pentru a-ti fi cat mai usor, plata sumelor datorate se poate efectua in mai multe feluri:

a) Automatele BT Express de la Banca Transilvania, in meniul PLATI FACTURI, la care plata se face pe baza scanarii codului de bare de pe extras;
b) Plata prin transfer interbancar (transfer din alta banca decat Banca Transilvania) - ordin de plata in contul RO44BTRLRONINCS000788104 deschis la Banca Transilvania, cu mentionarea informatiei din codul de bare de pe extras sau a Codului Numeric Personal al titularului cardului si Numarul de card;
c) Plata prin ordin de plata predefinit prin BT24/mobile BT24 din meniul “Plateste o factura de utilitati”, completand informatia din codul de bare de pe extras;
d) Prin sistemul Paypoint, la orice teriminal de plata prin scanarea codului de bare de pe extras;
e) Prin mandat postal la Posta Romana cu mentionarea informatiei din codul de bare de pe extras sau a Codului Numeric Personal al titularului cardului si Numarul de card.

Te rugam sa iei in considerare ca plata sa fie efectuata tinand cont de termenul de procesare pentru canalul ales, astfel incat suma achitata sa fie inregistrata in cont inainte de data scadenta.
Pentru plata cu intarziere a Sumei Lunare Minime, fata de scadenta mentionata in Extrasul Lunar, detinatorul va fi penalizat cu o dobanda penalizatoare de 3%, care se adauga la rata dobanzii curente. Acceseaza aici actul aditional pentru modificare si contacteaza-ne.
Servicul de securizare a tranzactiilor, cunoscut si sub denumirea generica de 3D Secure, iti protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor. Vei primi prin SMS o parola dinamica (one time password), diferita, de fiecare data cand vei face o tranzactie online. E necesar sa te asiguri ca primesti SMS-ul cu parola pe un numar de telefon mobil valid declarat la ERB Retail Services S.A.
Trebuie sa fii cetatean roman cu resedinta in Romania sau cetatean strain care lucreaza in Romania in baza unui permis de munca valid, si care are rezidenta permanenta sau temporara in Romania.

Ca ocupatie, poti fi:
•    salariat (angajat pe perioadă nedeterminata) cu cel putin 3 luni vechime la actualul angajator;
•    pensionat la limita de varsta;
•    persoana care realizează venituri din profesii liberale (PFA).

Pentru a putea avea un card de credit EuroLine MasterCard trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 23 si 68 de ani la data acordarii cardului de credit.

Cel mai rapid si mai usor mod este sa aplici pentru un card de credit direct pe site-ul nostru www.carduleuroline.ro prin intermediul aplicației 100% online, iar noi te sunam pentru a-ti oferi detaliie necesare si a realiza procedura de emitere a cardului.
Vei avea nevoie de următoarele documente:
 • Act de identitate valid (BI / CI / permis de sedere / pasaport);
 • Cerere pentru emiterea unui card de credit;
 • Acord de prelucrare a datelor personale;
 • Documente doveditoare de venit (in functie de tipul venitului obtinut):
  • Adeverinta de venit tip (salariati);
  • Cupon de pensie / extras de cont bancar pensie virata si decizie de pensionare (pensionari);
  • Decizie de impunere anticipata / finala pe veniturile realizate (PFA/profesii liberale, drepturi de autor, chirii, contract mandate asigurari).
Dupa caz, ERB Retail Services isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare.
Din motive de siguranta, cardul se trimite inactiv. Pentru a-l utiliza este necesar sa il activezi in meniul interactiv ALO EuroLine: selecteaza tasta "0" optiunea 1 "Activare card". Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii.
Cand iti reinnoiesti sau schimbi cardul, optiunea de transmitere a extrasului de cont prin e-mail ramane activa.
Achiti o singura data 30 de lei, reprezentand taxa de emitere a cardului de credit, indiferent cate carduri primesti ulterior si 4.5 lei comision de administrare lunara.

In plus, mai ai urmatoarele avantaje:
 • comision 0 la plata cumparaturilor cu cardul;
 • comision 0 pentru reinnoire/inlocuire card;
 • comision 0 pentru emiterea extrasului de cont;
 • comision 0 pentru personalizarea codului PIN la bancomatele  Bancpost.
E foarte important sa ceri imediat blocarea acestuia, sunand la telefon 021 308 40 00 (disponibil 24/24).
Poti utiliza cardul oriunde apare sigla MasterCard. Pentru tranzactiile internationale, conversia valutara se realizeaza automat de catre banca, cu conditia sa existe fonduri disponibile in cont.
Online si offline, atat in tara, cat si in strainatate. Este un card de credit de zi cu zi, exclusiv in lei, convenabil si usor de utilizat.

Comisionul este 0 pentru toate cumparaturile tale platite cu acest card, si te ajuta sa:
•    achiti cumparaturile tale oriunde in lume, inclusiv pe internet;
•    retragi numerar de la orice bancomat, al oricarei banci;
•    transformi in rate orice cumparatura efectuata online sau offline printr-un simplu apel la ALO EuroLine!

Trebuie sa fii cetatean roman cu resedinta in Romania sau cetatean strain care lucreaza in Romania in baza unui permis de munca valid, si care are rezidenta permanenta sau temporara in Romania.

Ca ocupatie, poti fi:
•    salariat (angajat pe perioadă nedeterminata) cu cel putin 3 luni vechime la actualul angajator;
•    pensionat la limita de varsta;
•    persoana care realizează venituri din profesii liberale (PFA).

Pentru a putea avea un card de credit EuroLine MasterCard trebuie sa ai varsta cuprinsa intre 23 si 68 de ani la data acordarii cardului de credit.

Cel mai rapid si mai usor mod este sa aplici pentru un card de credit direct pe site-ul nostru www.carduleuroline.ro prin intermediul aplicației 100% online, iar noi te sunam pentru a-ti oferi detaliie necesare si a realiza procedura de emitere a cardului.
Vei avea nevoie de următoarele documente:
 • Act de identitate valid (BI / CI / permis de sedere / pasaport);
 • Cerere pentru emiterea unui card de credit;
 • Acord de prelucrare a datelor personale;
 • Documente doveditoare de venit (in functie de tipul venitului obtinut):
  • Adeverinta de venit tip (salariati);
  • Cupon de pensie / extras de cont bancar pensie virata si decizie de pensionare (pensionari);
  • Decizie de impunere anticipata / finala pe veniturile realizate (PFA/profesii liberale, drepturi de autor, chirii, contract mandate asigurari).
Dupa caz, ERB Retail Services isi rezerva dreptul de a solicita documente suplimentare.
Din motive de siguranta, cardul se trimite inactiv. Pentru a-l utiliza este necesar sa il activezi in meniul interactiv ALO EuroLine: selecteaza tasta "0" optiunea 1 "Activare card". Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii.
Nimic mai usor. Cere un nou cod PIN prin oricare din urmatoarele metode:
 • apeland ALO EuroLine! la numarul de telefon 021-308.40.00, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-20:00 sau sambata, in intervalul 09:00-16:00;
 • prin SMS la numarul de telefon 3750. Trimite textul “COD PIN”, si vei fi contactat, in cel mai scurt timp, de catre un operator ERB Retail Services;
 • completand formularul dedicat, din sectiunea “Contul meu”, si te vom contacta in cel mai scurt timp.
1. Trebuie doar sa accesezi site-ul www.carduleuroline.ro, sectiunea “Contul meu”, sa iti introduci datele de contact si vei fi contactat de unul dintre consultanti sau sa apelezi ALO EuroLine!, la numarul de telefon 021-308.40.00, de luni pana vineri, in intervalul orar 08:30-20:00 sau sambata, in intervalul 09:00-16:00.

2. Prin Serviciul Extras Euroline oricand, 24 de ore din 24, 7 zile pe saptamana, accesand sectiunea Contul Meu -> Extrasul Meu iti poti vizualiza extrasul curent, precum si ultimele 5 extrase aferente cardului tau Euroline.
Foarte simplu. Din meniul interactiv ALO EuroLine se selecteaza tasta "0" optiunea 3 "Obligatii de plata".
Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii. Daca apelezi ALO EuroLine de pe numarul inregistrat in sistem vei primi automat prin SMS informatiile solicitate.
Apeleaza 021 308 4000 si in meniul interactiv ALO EuroLine selecteaza tasta "0" optiunea 2 "Sold card" optiunea 1 "Suma disponibila".
Este necesar sa ai Cardul EuroLine la indemana ca sa te identifici, formand primele 4 cifre ale cardului, apoi ultimele 6 cifre ale cardului si data nasterii. Daca apelezi ALO EuroLine de pe numarul inregistrat in sistem vei primi automat prin SMS informatiile solicitate.
Cand iti reinnoiesti sau schimbi cardul, optiunea de transmitere a extrasului de cont prin e-mail ramane activa.
Trimite SMS la 3750 cu suma de care ai nevoie si numarul de zile in care o vei rambursa, si primesti pe loc raspunsul cu toate detaliile: dobanda si valoarea totala de plata, precum si ce contine comisionul de retragere numerar. Exemplu SMS trimis: “500 de lei in 12 zile”.
Achiti o singura data 30 de lei, reprezentand taxa de emitere a cardului de credit, indiferent cate carduri primesti ulterior si 4.5 lei comision de administrare lunara.

In plus, mai ai urmatoarele avantaje:
 • comision 0 la plata cumparaturilor cu cardul;
 • comision 0 pentru reinnoire/inlocuire card;
 • comision 0 pentru emiterea extrasului de cont;
 • comision 0 pentru personalizarea codului PIN la bancomatele  Bancpost.
1.    Faci cumparaturile cu plata integrala
2.    Ai la dispozitie o perioada de pana la 55 de zile sa restitui datoria
3.    Nu platesti nicio dobanda.

Exemplu reprezentativ (datele si cifrele folosite nu apartin unui cont de card real):
Ai efectuat o cumparatura in valoare de 200 de lei in data de 15.01.2016. In data de 18.01.2016 se emite extrasul de cont care are ca data scadenta 12.02.2016. In acesta situatie, beneficiezi de o perioada de gratie care incepe la data la care ai efectuat cumparatura (15.01.2016) si se termina la data scadenta a extrasului (12.02.2016), adica ai 28 de zile in care nu platesti dobanda.
Prin programul Rate Oriunde, orice cumparatura cu plata integrala care depaseste valoarea de 500 de lei se poate transforma in orice numar de rate cuprins intre 3 si 36. Noi iti trimitem un SMS prin care te informam ca poti transforma suma platita in 3–6 Rate fara Dobanda, sau in 7–36 de Rate Usoare cu numai 1% dobanda pe luna.

Ai la dispozitie 3 zile de la primirea SMS-ului sa te hotarasti daca vrei sa convertesti tranzactia in rate si sa raspunzi la SMS-ul primit, sau sa ne suni. Vei vedea pe urmatorul extras anularea tranzactiei cu plata integrala si prima rata a produsului.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata integrala si/sau retragere de numerar: Valoarea DAE este 32.01% pentru o valoare a creditului de 10.000 lei, calculata pe o perioada de un an, considerand dobanda Fixa de 27.5%, taxa de emitere card 30 lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 lei. Valoarea totala a creditului este de 11,581.38 Lei.

Prezentul exemplu este enuntat luand in considerare ca valoarea totala a creditului va fi trasa la nivelul cel mai mare al costurilor si al ratei dobanzii aferente creditului aplicate mecanismului de tragere cel mai frecvent utilizat pentru acest tip de contract de credit, conform constatarilor ERB Retail Services IFN SA.

Exemplu de calcul reprezentativ pentru cumparaturi cu plata in Rate fara Dobanda: Valoarea DAE este 0.97% pentru un credit de 10000 de lei, pe o perioada de un an, considerand o tranzactie in 12 Rate fara Dobanda, taxa de emitere card 30 de lei si comisionul lunar de administrare credit de 4,5 de lei. Valoarea totala a creditului este de 10084 de lei.


Pentru a-ti fi cat mai usor, plata sumelor datorate se poate efectua in mai multe feluri:

a) Automatele BT Express de la Banca Transilvania, in meniul PLATI FACTURI, la care plata se face pe baza scanarii codului de bare de pe extras;
b) Plata prin transfer interbancar (transfer din alta banca decat Banca Transilvania) - ordin de plata in contul RO44BTRLRONINCS000788104 deschis la Banca Transilvania, cu mentionarea informatiei din codul de bare de pe extras sau a Codului Numeric Personal al titularului cardului si Numarul de card;
c) Plata prin ordin de plata predefinit prin BT24/mobile BT24 din meniul “Plateste o factura de utilitati”, completand informatia din codul de bare de pe extras;
d) Prin sistemul Paypoint, la orice teriminal de plata prin scanarea codului de bare de pe extras;
e) Prin mandat postal la Posta Romana cu mentionarea informatiei din codul de bare de pe extras sau a Codului Numeric Personal al titularului cardului si Numarul de card.

Te rugam sa iei in considerare ca plata sa fie efectuata tinand cont de termenul de procesare pentru canalul ales, astfel incat suma achitata sa fie inregistrata in cont inainte de data scadenta.
Pentru plata cu intarziere a Sumei Lunare Minime, fata de scadenta mentionata in Extrasul Lunar, detinatorul va fi penalizat cu o dobanda penalizatoare de 3%, care se adauga la rata dobanzii curente. Acceseaza aici actul aditional pentru modificare si contacteaza-ne.
Servicul de securizare a tranzactiilor, cunoscut si sub denumirea generica de 3D Secure, iti protejeaza cardul prin setarea unei parole necesare pentru autorizarea platilor. Vei primi prin SMS o parola dinamica (one time password), diferita, de fiecare data cand vei face o tranzactie online. E necesar sa te asiguri ca primesti SMS-ul cu parola pe un numar de telefon mobil valid declarat la ERB Retail Services S.A.
Pentru a primi corespondenta la noua adresa,e nevoie sa iti actualizezi datele personale, completand formularul de modificare date personale din sectiunea Contul Meu. Mai trebuie doar sa semnezi formularul si sa il trimiti impreuna cu o copie a cartii de identitate la adresa de e-mail relatiiclienti@euroline-cards.ro.
Iti reinnoim automat cardul si ti-l trimitem, inainte ca cel actual sa expire, catre adresa de corespondenta inregistrata in sistemul nostru. Pentru a putea primi noul card, trebuie sa te asiguri ca ai intotdeauna datele personale actualizate in sistem.
  SUS